Turkkilainen sanomalehti: Hollannilla on 48.000 sotilasta. Turkkilaisia on 400.000

Turkey

Turkkilainen hallitusmielinen sanomalehti vertaa Hollannin sotilaiden määrää maassa asuvien turkkilaisten määrään. Yeni Akit -lehti julkaisi tilaston skandaalin puhjettua Ankaran ja Amsterdamin välillä.


NATO-kumppanimaiden väliset diplomaattisuhteen saavuttivat viime vuosikymmenien pohjanoteerauksen ja Turkki on jopa uhkaillut ja suunnitellut taloudellisia sanktioita.

Skandaalin syynä oli Hollannin hallituksen päätös estää Turkin sisäministerin Mevlut Cavusoglun lentokoneen pääsy maahan. Hän oli tulossa lauantaina poliittiseen kokoukseen. Ensi kuussa turkkilaiset päättävät kansanäänestyksessä tuleeko maasta presidentillinen demokratia.

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan ilmoitti, että Hollanti “maksaa hinnan” siitä, että se ei päästänyt Turkin ministeriä maahan.

Hallitusmielinen Yeni Akit -lehti käytti tilaisuutta hyväkseen esittääkseen tilaston siitä, kuinka monta sotilasta on Hollannin armeijassa ja kuinka monta turkkilaista asuu Hollannissa. Hollannissa nimittäin on yksi Euroopan suurimmista turkkilaisdiasporista. Facebook-sivu “Turkey Untold” kysyy katsooko Turkki skandaalin olevan jo sotaa?

“Anatolialaisen uutistoimiston mukaan vuonna 2012 Hollannissa oli 48.000 sotilasta. NATO-maa Hollannin vuotuiset sotilaskulut olivat 11,3 miljardia dollaria”, kirjoittaa turkkilaislehti.

“Hollannilla on 48.000 sotilasta. Turkkilaisia Hollannissa asuu 400.000”, kertoi lehden jutun otsikko.

Seuraa meitä
FACEBOOK
FACEBOOK
Seuraa sähköpostilla
RSS

1 Comment

  1. Se on selvää, että nämä keharimaalaiset Euroopassa ovat selustassamme olevia vihollisia, viides kolonna.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*