Soros ja EU rahoittavat ja ohjaavat laitonta maahanmuuttoa EU:hun

Miljardööri George Soros

EU:n korvaan kuiskiva amerikkalainen miljardööri rahoittaa ei-valtiollisia järjestöjä. Hän kannustaa maahanmuuttajia tulemaan Eurooppaan. Useita kuukausia kestäneen Euroopan suuren maahanmuuttokriisin aikana eräillä ei-valtiollisilla organisaatioilla on ollut huomattavaa vaikutusvaltaa EU:n päätöselimissä. Näiden organisaatioiden taustalla lymyää amerikkalainen filantrooppi ja keinottelija George Soros.

Ranskalaislehti Atlantico on haastatellut Bernard Carayon’ia, joka on toiminut useita kertoja UMP-puolueen kansanedustajana Ranskan parlamentissa. Alla oleva kirjoitus on lyhennelmä ranskalaislehden artikkelista.

Atlantico 12.5.2016

Atlantico: Sanotte, että maahanmuuttajien tuloa Eurooppaan ajavat ei-valtiolliset organisaatiot saavat ohjeensa ja rahoituksensa amerikkalaiskeinottelija George Sorokselta ja EU:lta. Kerrotteko lisää tästä?

Bernard Carayon: Ennen kaikkea on syytä muistaa, että Euroopassa on koettu “maahanmuuttajien” – kuten heitä kollektiivisella newspeakilla kutsutaan – tulon myötä ennennäkemätön poliittinen, sosiaalinen ja inhimillinen mullistus, jollaisella ei ole vastinetta sitten vuoden 1945. Nämä ulkomaalaiset ovat laittomasti tulleita ja pakolaisia, eikä heitä pystytä erottelemaan toisistaan.

Maahanmuuttajien tuloa Eurooppaan tukee noin sata ei-valtiollista organisaatiota. EU ja George Soroksen Open Society -organisaatio tukee näistä yhtä kolmasosaa. […] Hänen [Soros] omaisuutensa on suunnaton: Melkein 25 miljardia dollaria! Näistä saatavia pääomatuloja hän on käyttänyt ja käyttää edelleen rahoittaakseen “värivallankumouksia” ja ei-valtiollisia organisaatioita – erityisesti maahanmuuttoa suosivia – käyttäen tähän toimintaan vuosittain miljardi dollaria.

George Soroksen Open Society ja amerikkalainen Washington D.C:tä kotipaikkanaan pitävä ajatuspaja Migration Policy Institute ovat julkaisseet yhdessä raportin nimellä “Sitoutumisen saavuttaminen: Kuinka yksityinen sponsorointi voi vahvistaa pakolaisten tuloa Euroopan unioniin?” Raportti hehkuttaa, kuinka EU-komissio on kannustanut turvautumaan yksityisiin sponsoreihin ja ei-valtiollisiin organisaatioihin maahanmuuttajia sijoittamiseksi EU-jäsenvaltioihin ohi kiintiöiden.

[…]

Carayon: Eräs maahanmuuttajia tukeva taho on UNITED for Intercultural Action -verkosto. Se koostuu äärivasemmistolaisista aktivisteista ja sitä rahoittavat etenkin EU-neuvosto, EU-komissio ja Open Society.

Tärkeimpiin vaikutusvaltaisiin ajatuspajoihin kuuluu myös amerikkalainen European Stability Initiative, joka laati tosiasiassa Merkelin vuoden 2015 lokakuun suunnitelman, jossa kehotettiin Saksaa ottamaan maahan lisää maahanmuuttajia ja jakamaan heille viisumeja vapaata liikkumista varten.

Myös tämän hämäräperäisen ajatuspajan takaa löytyy Soroksen Open Society, sekä Rockefeller-veljesten säätiö (Rockefeller Brothers Fund) ja muita amerikkalaisia rahoittajia.

Kaikki langat johtavat samaan mieheen – George Soros. Hän rahoitti myös Panama Papers -projektin käyttäen apunaan ICIJ:tä (International Consortium of Investigative Journalists) ja OCCRP:tä (Organized Crime and Corruption Reporting Project) sekä muita ei-valtiollisia organisaatioitaan. Nämä organisaatiot painostavat sitten vuorostaan EU-elimiä ja hallituksia, muun muassa Saksaa, ottamaan vastaan laittomasti tulleita ulkomaalaisia.

Atlantico: Kritisoitte myös sitä, että EU rahoittaa maahanmuuttajia tukevia ei-valtiollisia organisaatioita, jotka ovat juuri niitä samoja organisaatioita, jotka pyrkivät vaikuttamaan itse EU:hun. Eikö tässä ole kyse eräänlaisista sisäpiirin kaupoista?

Carayon: EU:n ja ei-valtiollisten organisaatioiden kesken vallitsee jo aiemmin mainitsemani ajatuksellinen ja poliittinen rikoskumppanuus. He kaikki edustavat rajojen kaatamisen ideologiaa ja EU on otollinen maaperä, sillä sen instituutiot ovat hyvin suopeita heidän edustamilleen poliittisille aatteille.

Rahoitukseen liittyviä kysymyksiä ei ole juurikaan käsitelty vielä julkisuudessa. Kuka rahoittaa näitä ei-valtiollisia organisaatioita? Kuinka voidaan sallia, että EU:n instituutiot tukevat toimia, joilla rikotaan lakeja ja EU-jäsenvaltioiden säädöksiä? Laittoman toiminnan rahoittaminen eurooppalaisten veronmaksajien rahoilla on selvästi laitonta. Siihen ei voi löytyä oikeutusta!

Toivon, että tämän Lähi-idän kriisin myötä kansallisvaltiot ottavat maahanmuuttopolitiikan takaisin omiin käsiinsä, sillä EU on osoittanut kyvyttömyytensä ja se on tehnyt skandaalimaisia päätöksiä.

[…]

Carayon: Brysselin hallintokoneisto vaikuttaa irtautuneen täysin kansojen pyrkimyksistä. Sen toimet aiheuttavat vastustusta kaikkialla Euroopassa ja se vaikuttaa EU:n yhtenäisyyteen. Maaliskuun alussa [2016] tehdyn tutkimuksen mukaan 59% ranskalaisista suhtautuu vihamielisesti maahanmuuttajien vastaanottoon. Ja silti, vastustavien protestiliikkeiden kasvusta huolimatta, unioni jatkaa edelleen samaa linjaansa.

[…]

Carayon: Olen havainnut, että George Soros rahoittaa suurinta osaa [maahanmuuttopolitiikkaa muuttamaan pyrkivistä] ei-valtiollisista organisaatioista ja hänen hankkeensa ovat poliittisia. Hänen on havaittu toimivan Krimillä, Ukrainassa ja Georgiassa. Hän etsii jatkuvasti vastakkainasettelua Venäjän kanssa ja vetää Eurooppaa mukaan pakkomielteisiinsä piittaamatta meidän eduistamme ja historiallisesta ystävyydestä Venäjän kanssa.

Soroksen poliittinen tavoite on sama kuin lukuisilla rajoja vastustavilla äärivasemmiston liikkeillä. Projektin nimi on No Borders!

[…]

Atlantico: EU-komissio on esittänyt 250.000 euron “solidaarisuusmaksua” per pakolainen pakottaakseen vastahakoiset maat ottamaan heitä vastaan. Summa vastaa maahantulijoiden ylläpidostaan (koulutus, majoitus…) viiden vuoden aikana koituvia kustannuksia. Luku kertoo kustannuksien olevan 50.000 euroa vuodessa. Syntyykö pakolaisten ja ranskalaisten välille kuilu, sillä ranskalaisen saama minimituki on huomattavasti pienempi (toimeentulotuki (RSA) on 6.288 euroa vuodessa)?

Carayon: Tämä on skandaali! EU pilkkaa EU-maiden köyhiä työntekijöitä.

Haluan muistuttaa tässä yhteydessä hyvän omantunnon omaaville vasemmistolaisille, että kodittomien ranskalaisten määrä on 10 vuodessa lisääntynyt 50% ja Pariisissa tämä luku on kasvanut 84%. Lisäksi nuorten työttömyysprosentti on Euroopassa 22% ja Ranskassa melkein 26%, ja samaan aikaan nämä ei-valtiolliset organisaatiot vaativat työmarkkinoiden avaamista maahanmuuttajille piittaamatta lainkaan uhkista, joita ISIS’in soluttautuminen näiden joukkoon aiheuttaa. Kun ei-valtiolliset organisaatiot ovat ripeitä toimimaan maahanmuuttajien puolesta valtavaa tarmoa uhkuen, niin kehotan heitä myös mobilisoitumaan joukolla palvellakseen kodittomia tai etsiäkseen suojateilleen paikkoja Saudi-Arbian, Qatarin tai Algerian lähistöltä.

Kaiken lisäksi EU on luvannut vielä antaa Turkille 6 miljardia euroa siitä hyvästä, että Erdogan pitää alueen pakolaiset maassaan. Ja Erdogan hyödynsi tilannetta hankkiakseen turkkilaisille viisumivapauden Eurooppaan, vaikka hänen maassaan ei edes kunnioiteta eurooppalaisia arvoja, kuten sananvapautta.

Seuraa meitä
FACEBOOK
FACEBOOK
Seuraa sähköpostilla
RSS

1 Comment

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*