Perussuomalaiset ja Kansallinen Turvallisuus

Suomen lippu

Kansallinen Turvallisuus on tällä hetkellä odottavalla kannalla Perussuomalaiset-puolueen tilanteen osalta. Katsomme, että maahanmuuttopoliittisten teemojen kohdalla näkemyksemme ovat yhteneviä uuden puheenjohtajiston saaneen puolueen kanssa.

Epäselvyyttä kuitenkin on siinä, miten puolue tulee suhtautumaan liittovaltiokehitykseen sekä Suomen sotilaalliseen liittoutumiseen. Ehdoton kantamme näihin on kielteinen, sillä katsomme, että Euroopan unionin aggressiivinen ekspansiopolitiikka sekä transatlantistinen interventionismi ovat Euroopan ja Suomen tulevaisuutta uhkaavan siirtolaiskriisin pääasiallisia syitä ja toisaalta johtaneet hyvin vaaralliseen kierteeseen suurvaltasuhteissa.

Näkemyksemme mukaan Euroopan unionia sekä sotilasliitto NATO:a käytetään geopoliittisina käsikassaroina, eikä Suomen tule sotkea itseään näiden konkursseihin. Esimerkkinä vaikkapa Libyan operaatio, johon Alexander Stubb oli valmis sotkemaan Suomen kättä heilauttamalla. Toisena esimerkkinä Syyria, jossa Suomi on poliittisesti asemoitunut ties minkä jihadististen liikeiden takuumieheksi. Kolmantena esimerkkinä mainittakoon Ukraina, jonka globalistit George Sorosin yllyttäminä ajoivat konkurssiin ja lietsoivat katteettomia lupauksia antamalla sisällissotaan. Suomi on joutunut tämänkin kriisin maksumieheksi yhtenä Euroopan unionin harvoista nettomaksajista ja toisaalta Ukraina itse on petetty alhaisimmalla mahdollisella tavalla. Globalistinen agenda kylvää kuolemaa kaikkialla aiheuttamalla ristiriitoja kansojen keskuudessa. Niin se tulee tekemään myös Suomessa.

Pähkinänkuoressa siis: Lähi-Idän kriisit eivät kuulu Suomelle, Ukrainan kriisi ei kuulu Suomelle, Euroopan unionin talous- ja siirtolaiskonkurssi eivät kuulu Suomelle. Suomi on asetettava etusijalle ja siihen on vain yksi väylä: Suomen itsenäisyyden sekä kansallisen päätöksenteon palauttaminen meille itsellemme. Tämä on uuden kylmän sodan noustua olennaista myös sotilaallisen puolustuskyvyn näkökulmasta, sillä halu puolustaa isänmaata on oman ulkopolitiikan lisäksi Suomen ulkoisen turvallisuuden kivijalka. Taloudellisen pärjäämisen osalta voimme vain todeta, että 80 % maailmantaloudesta toteutuu Euroopan unionin — tuon Brysselissä uudelleen syntyneen Neuvostoliiton — ulkopuolella. Suomi on ahven, jolle löytyy ravintoa valtameristä yllinkyllin, mutta poliittiset broilerimme eivät ymmärrä tätä pyörittäessään päivät pitkät EU-papereita ja haaveillessaan urahissistä Brysselissä.

Nyt kun globalistisen politiikan takuumiehinä Perussuomalaiset -puolueessa toimineet Jussi Niinistö ja Timo Soini tekivät isänmaansa lisäksi omalle puolueelleen petoksen, on tehtävä johtopäätös, että globalistista agendaa ajava voima on isänmaan rakkautta suurempi. On mahdoton tietää, millaisia motiiveja taustalla on, mutta nähdäänkö tilanne Perussuomalaiset-puolueen uudessa puheenjohtajistossa? Mahdollisuus on suuri, sillä nämä motiivit tuskin sitovat heitä.

Kansallinen Turvallisuus odottaa, että Jussi Halla-aho julkaisee poliittisen agendansa ja on valmis keskustelemaan siitä. Mikäli agenda on Suomen ulkoisen turvallisuuden näkökulmasta oikea, olemme valmiita tukemaan uutta puheenjohtajistoa omalla panoksellamme. Me teemme sen silloin erittäin mielellämme, sillä näemme, että Euroopan unionin liittovaltiokehitys sekä yhteistyö NATO:n kanssa ovat saamassa aivan uusia kierroksia jo tämän vuoden aikana.

Seuraa meitä
FACEBOOK
FACEBOOK
Seuraa sähköpostilla
RSS

1 Comment

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*