Naisvalta tuhoaa sivilisaation

Kirjoitus on käännös vasemmistolaisen journalistin, yhdysvaltalaisen Robert Lindsayn blogikirjoituksesta “Why Female Rule Always Fails in the West”.

Naisvalta ja sen lopputulos länsimaisessa yhteiskunnassa

Hyvien miesten tulee asettaa säännöt ja rajat. Täytyy ymmärtää että kun naiset päästetään Lännessä valtaan ja annetaan heidän muodostaa säännöt tai rajat haluamallaan tavalla, he asettavat kasapäin hullumpia ja toistaan toimimattomampia lakeja, jotka toimivat ja soveltuvat hyvin naisille mutta äärimmäisen huonosti miehille. Nainen kokee edellä mainitun tilanteen reiluna ja oikeudenmukaisena. Näin he ajattelevat.

Siinä vaiheessa kun naisella on mahdollisuus luoda lakeja tai sääntöjä lännessä, ensimmäinen asia mitä hän ajattelee, on kostaminen miehille. Naiset nimittäin kuvittelevat, että me miehet olemme huijanneet heitä koko heidän eliniän, ja nyt on takaisinmaksun aika. Jos näille naisille osoittaa, kuinka käsittämättömiä, toimimattomia, syrjiviä ja hulluja nämä muodostamansa säännöt ovat, he ainoastaan kohottavat olkapäitään todeten: “Se on oikeudenmukaisuutta”. Jonkin onton perusteen jälkeen naiset sitten vaativat kaikkia noudattamaan ja seuraamaan näitä kategorisesti korneja sääntöjä ja politiikkaa.

Länsimaisella naisella on yksi perusteellinen ongelma. Se, pitääkö tämä ongelma paikkaansa muualla, siitä minulla ei ole varmuutta. Mutta tunnen ja olen tuntenut hyvin paljon naisia, tiedän hyvin kuinka he ajattelevat. Itse asiassa, ymmärrän naisia paremmin kuin he itse ymmärtävät itseään, koska naiset eivät ymmärrä edes itseään kovin hyvin. Tämä juontaa juurensa siitä, että naisia sitoo itsepetoksen prinsiippi. Ja tässä itsepetoksen maailmassa nainen elää koko elämänsä. Tätä maailmaa nainen kutsuu paratiisiksi, mutta minä kutsun sitä vankilaksi. Loppujen lopuksi sillä ei ole merkitystä millä sitä kutsuu.

Tämän itsepetoksen ominaispiirre on se, kuinka naiset näkevät ja kokevat maailman. Nainen nimittäin kokee maailman siten kuinka se ei ole, mutta kuinka sen pitäisi olla. Lähes jokaisella naisella on tämä erheellinen piirre ja ilmeisesti se juontaa juurensa eräänalaisesta sovelletusta puolustusmekanismista. Heitä ei siten voi syyttää ajattelustaan, mutta silti se johtaa tilanteeseen, jossa naiset eivät ymmärrä kuinka maailma toimii. Niin sanotun todellisen maailman lainalaisuudet kuulostavat naisesta painajaismaisilta ja siksi naiset ratkaisevat ongelmansa kieltämällä asian ja toteamalla, että eihän asia voi olla siten ollenkaan. Lisäksi, naiset väittävät miesten luoneen kaikki epäkohdat ja negatiiviset asiat oikeuttaakseen ja manifestoidakseen partriarkaattia tai jotain. Kun naiselle yrittää kertoa, kuinka maailma ja sen lainalaisuudet toimivat, he suuttuvat ja syyttävät sinua valehtelusta.

Maailma on kylmä, julma ja suhteellisen paha paikka elää. Miehet sen sijaan toteavat, että “entä sitten, maailma on paska paikka mutta kyllä siitä selvitään”, “parempi elää siinä kuin kuolla tai märehtiä surussa” tai “täytyy koittaa pärjätä eikä stressata turhia”. Miehet tietävät, että maailmassa asiat mättävät eivätkä ole aina oikeudenmukaisia, mutta he sentään pyrkivät tarpomaan sen läpi jollain tavalla selkä suorana.

Naiset ovat erittäin tunteellisia, kilttejä ja jokseenkin heikkoja sieluja. Heitä ei vain ole yksinkertaisesti varustettu selviämään kylmästä pahasta maailmasta. Useimmat heistä todennäköisesti tappaisivat itsensä koska itsemurha-alttius on tärkeä piirre normatiivista naisen ajattelua. Useimmat naiset eivät koskaan tee sitä kuitenkaan, mutta taipumus on usein läsnä, ja iso osa naisista käy jossain vaiheessa läpi siihen liittyviä vaiheita ja jopa puolivillaisia yrityksiä tappaa itsensä.

Koska naiset näkevät maailman siten, kuinka sen tulisi olla naismaisessa unelmautopiassa, valtaan päästessään he alkavat luoda irrationaalisia sääntöjä ja lakeja, jotka noudattavat ja juontavat juurensa tästä harhaisesta maailmankuvasta. Nämä lait ja säännöt ovat vastoin ihmisluonnetta ja todellisuutta, joten lopputulos on usein kaoottinen. Päätöksenteko on umpimähkäistä ja perustuu vahvasti tunteisiin.

Tämän takia me täällä Lännessä olemme oppineet, että on erittäin huono idea antaa naisten päättää yhteiskunnallisista asioista. Hyvien miesten tulee luoda naisten tuella systeemin säännöt ja raamit. Niiden tulee perustua miesten ajatteluun ja käsitykseen maailmasta, oikeudenmukaisuus huomioon ottaen. Hyvien miesten tulee luoda sääntöjä ja rajoja, jotka huomioivat myös naiset, eikä luoda sääntöjä jotka etuoikeuttavat miehiä ja vahingoittavat naisia.

 

Lisäys 7.3.: Kirjoitus on kirvoittanut joitain kommentteja. Moni niistä on huitonut ilmaa asian vieressä. On yhteiskunnassamme jonkinasteinen tabu että hyvin monilla, ehkä jopa useimmilla naisilla on valta-aseman menestyksekkääseen täyttämiseen nähden liian rajallinen kyky esimerkiksi päättäväisyyteen, johdonmukaisuuteen, vastuunottoon ja isojen kokonaisuuksien käsittelyyn mielessään. Kuten pohtimaan menestyneen sivilisaation edellytyksiä ja miten ne elementit toimivat yhteen. Luontaisesti johtamaan kykenevät naiset ovat vähemmistössä, elleivät jopa poikkeustapauksia. Tähän liittyen naisilta toivoisi itsekritiikkiä ja tosiasioiden tunnustamista.

Kirjoitus ei syyllistä naisia. Se vain toteaa liiallisen naisvallan eli feminiinisten ominaisuuksien ohjaavan roolin tuhoisuuden korkean tason sivilisaatiolle. On samantekevää kuka antoi naisille/naismaisille miehille tämän vallan. Voi olla että siitä voidaankin syyttää miehiä kuten jotkut ovat tehneet. Pointti on se että tällä hetkellä maailmassa on, on aina ollut ja tulee aina olemaan Pahoja Miehiä jotka pyrkivät maksimaaliseen valtaan. Näitä pyrkimyksiä vastaan eivät naiset kykene puolustautumaan, eivät yksilöinä eivätkä yhteisönä. On pääasiassa Hyvien Miesten tehtävä Hyvien Naisten tuella puolustaa sivilisaatiota, kansalaisoikeuksia ja edistystä jonka olemme saavuttaneet. Hyvillä Miehillä ympäri läntisen maailman on viimeinen tilaisuus ryhdistäytyä ja ottaa ohjat käsiinsä. Muussa tapauksessa läntinen sivilisaatio häviää historiaan maskuliinisempien kulttuurien tieltä.

Seuraa meitä
FACEBOOK
FACEBOOK
Seuraa sähköpostilla
RSS

1 Comment

 1. On totta, että monet naiset ovat länsimaissa päästään sekaisin.
  Yhtä totta on myös, että elämme maailmanlaajuisesti patriarkaalisessa maailmankatsomuksessa.
  Monissa maissa ei edelleenkään ole naisille myönnetty äänioikeutta tai ylipäätään oikeutta päättää omista asioistaan. Suomi oli yksi ensimmäisistä maista joka myönsi naisille äänioikeuden. Sitä ennen miehet päättivät myös täällä kaikista naisten asioista.
  Maailmaa on johdettu erilaisten uskontojen ja papistojen kautta ajanlaskun aamuhämäristä asti. Papistot on aina koostuneet miehistä, paisti ihan viime vuosina.
  Kristinusko kertoo kuinka nainen luotiin miehen kylkiluusta, naisen ollen näin vähempiarvoinen yhteiskunnan silmissä. Raamattuun on koottu myös paljon sääntöjä, jotka rajoittavat yksilön vapaata tahtoa, etenkin naisten.
  Vielä nykyisinkin räikeää huulipunaa käyttävä nainen hulmuavassa kesämekossa kadulla kävelyllä leimataan hyvin helposti huoraksi. Naisille myös väitetään, että he eivät ole yhtä älykkäitä kuin miehet geenipäerimänsä johdosta.
  Naisista on siis haluttu tehdä tyhmiä, nyrkin ja hellan väliin kuuluvia tahdottomia synnytyskoneita jotka leimataan yhteisöön sopimattomiksi, jos eivät ymmärrä pysyä ruodussa. Kaikki naisellinen mystisyys ja senusalisuus on siis miesten toimesta kautta aikojen haluttu leimata syntiseksi ja tuomittavaksi.
  Nykypäivän mies voi olla aika hukassa tämän yhtälön kanssa kun joka mediassa markkinoidaan ihania elämyksiä milloin miltäkin seksileluja tarjoavalta yritykseltä. Yleisesti annetaan myös ymmärtää, että tosimies kaataa ainakin sata naarasta sänkyyn elämänsä aikana.
  Voi olla aika vaikeaa ymmärtää miksi naiset ovat niin epäjohdonmukaisia tunne-elämän tasolla, eivätkä koe koskaan oikeen kelpaavan miehille sellaisina kuin ovat. On väärin syyllistää naisia tästä. Syyt löytyvät yhteiskunnasta ja tapakasvatuksesta ja patriarkaalisesta näkemyksestä naiseuteen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*